Cluburile Rotary constituie entitatea de bază în Rotary International, iar întâlnirile comune reprezintă ocazia perfectă de a analiza activitățile desfășurate, de a stabili direcții specifice de acțiune, de a discuta și propune proiecte și perspective noi. Astfel, se dezvoltă o relație de colaborare de lungă durată, cu dăruire, cu sufletul deschis spre prietenie, conexiune autentică și serviciu mai presus de sine.
Vineri, 3 noiembrie 2023, în cadrul festiv și elegant asigurat de Hotel Crișana, s-a desfășurat întâlnirea comună a Rotary Club Arad – Președinte Ancuța Ciortea, Rotary Arad-Cetate – Președinte Andrei Florin Nilă, Rotary Club Curtici – Președinte Călin Vereșezan, beneficiind de prezența PDG Adrian Luca care ne-a onorat cu prezența. Ca orice întâlnire rotariană care se respectă, s-au pus bazele unor colaborări privind proiecte comune de anvergură și de impact în comunitate, s-au prezentat membrii aspiranți, s-au creat noi oportunități pentru dezvoltarea noastră și a comunității, cu toții fiind ghidați de pasiunea noastră comună pentru a servi ce ne ajută să ducem la bun sfârşit realizări remarcabile.
Într-o atmosferă plină de bucurie, distracție, voie bună, glume, râsete și prietenie multă, rotarienii arădeni își doresc ca aceste întâlniri comune să continue și în viitor, având darul de a consolida relațiile de prietenie dintre cluburi și să dea naștere pe viitor unor frumoase proiecte ce au în vedere binele comunităților locale.