Vineri, 07 iulie 2023, un nou an rotarian a debutat prin ceremonia de rotire a colanului și de schimbare a președintelui pentru Rotary Arad Cetate, Rotaract Arad Cetate și Interact Arad Cetate.

Noul președinte Rotary Arad Cetate, mandatul 2023-2024 este Nilă Andrei Florin, noul președinte Rotaract Arad Cetate este Ioana Secoșan, iar președinția Interact Arad Cetate a fost preluată de Mădălina Tripon.

Într-o atmosferă destinsă, la ceremonie au participat reprezentați au cluburilor Rotary Arad, Rotary Curtici, Rotary Lugoj. Discursuri de mulțumire și încurajare au fost adresate de Dorin Frandeș, primul Președinte al Clubului Rotary Arad Cetate, membru onorific/Membru fondator /Paul Harris, Monica Fufezan, Past President/Paul Harris, Daniela Cîrnațu, Asistent Guvernator 2023-2024, evidențiind astfel, importanța colaborării și implicării comunității în proiectele desfășurate de rotarienii arădeni. S-a exprimat dorința ca noul an rotarian să aducă cât mai multe proiecte valoroase și să consolideze relațiile dintre membrii clubului și comunitatea locală.

Pentru noul an rotarian, președintele Clubului Rotary Arad Cetate, Nilă Andrei Florin, și echipa sa își propun să continue proiectele de suflet ale Rotary Arad Cetate și să inițieze acțiuni noi axate pe obiective realiste, în colaborare cu celelalte cluburi rotariene și cu tinerii din Interact Arad Cetate, Rotaract Arad Cetate: „acolo unde se întâlnesc responsabilitatea socială, experiența profesională și umană, voluntariatul și prietenia – fundamentele axiologice ale rotarienilor din toată lumea, cu siguranță se va materializa principiul de bază rotarian, «A servi mai presus de sine – Service above Self», deoarece atunci când ai alături oameni de valoare, visele se pot transforma în realitate! Un aspect important este conlucrarea cu cluburile de tineri din Interact Arad Cetate și Rotaract Arad Cetate, dorindu-ne să avem proiecte ce promovează valorile rotariene, prin implicare, devotament, spirit civic, alături de oameni dragi.

Cu gratitudine, ne îndreptăm recunoștința și stima noastră către cei care sunt alături de noi în proiectele de voluntariat, creând astfel speranță în lume, conform temei Rotary International din acest an: «Create Hope in the World», o temă ce își propune să încurajeze și să promoveze acțiuni și inițiative care aduc acest minunat sentiment și schimbarea pozitivă în lume! Prin implicarea activă în comunitatea noastră și prin proiecte umanitare, putem aduce speranță în viețile celor care au nevoie de sprijin și încurajare! Această temă îndeamnă la solidaritate, generozitate și acțiune pentru a face o diferență «în bine» în lume”.

Le urăm mult succes noilor președinți în efortul depus în folosul comunității arădene!