Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015, la Sala Ferdinand a Primăriei a avut loc balul de caritate al  Rotary, Rotaract și Interact Arad Cetate pentru anul Rotarian 2015-16, cu tema VISUL UNEI NOPTI DE TOAMNĂ.

Festivitatea a început prin intonarea imnului de stat și a imnului Rotary International în timpul cărora s-a ținut un moment de reculegere pentru victimele Colectiv si cele ale atacurilor teroriste din Franța. Cei trei presedinti în exercițiu, Alexandru Nagy-Vizitiu (Rotary), Sebastian Grada (Rotaract) și Alexandra Miloș (Interact) au rotit scurte cuvântări, urmate de discursurile invitaților Aurel Ardelean, președinte onorific al fundației VASILE GOLDIȘ, Adrian Cotoraci din partea clubului LIONS, Arad si Zeno Hedeșan, președinte Rotary Arad. Au fost primiț membrii aspiranți, unul la Rotar act si patru la Interact.

Programul artistic a fost deschis de PalatulCopiilor, Arad cu formatia AZUCAR, pregătită de doamna directoare Ioana Lung si secvențe din  piesa UN BOGAT, TREI SĂRACI, a trupei TEATRIX in regia doamnei Gabriela Pavel. Mara și Ada Cameniță, eleve nclasa a XII-a la Colegiul Național Moise Nicoară, au încântat audiența cu muzică clasică și poezii de toamnă ale poeților români.Tema evenimentului s-a materializat prin vestimentația participanților și decorul autumnal.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.