În 12 septembrie 2023, Guvernatorul Rotary District 2241, România-Republica Moldova, Ovidiu Constantin Bunget, a fost prezent la întâlnirea cu Rotary Club Arad – Președinte Ancuța Ciortea, Rotary Arad-Cetate – Președinte Andrei Florin Nilă, Rotary Club Curtici – Președinte Călin Vereșezan.
Tradiționala vizită anuală a DG Ovidiu Bunget s-a desfășurat într-un cadru festiv, cu momente emoționante și clipe de neuitat. Mulțumirile noastre se îndreaptă către PDG Adrian Luca care ne-a onorat cu prezența. Au fost trecute în revistă principalele proiecte ale celor „trei cluburi Rotary deosebite, evidențiindu-se prin ceea ce fac, prin proiectele și acțiunile lor. Remarc în mod special, cele două cluburi Interact – cluburi extraordinare, precum și pe cei din Rotaract. A fost o seară minunată, în care am învățat unii de la alții, am fost între prieteni. Aradul este aproape de sufletele noastre și de ceea ce ne propunem să facem, respectiv să creăm speranță în lume, să creăm speranță și în colectivitățile în care activăm”, a declarat DG Ovidiu Bunget.
Întâlnirea rotarienilor arădeni cu DG Ovidiu Bunget a reprezentat implicare și dedicare prin proiectele derulate și prin viitoarele acțiuni ce se conturează; toate acestea au la bază principiul de bază rotarian „A servi mai presus de sine – Service above Self”, prin responsabilitate socială, experiență profesională și umană pusă în slujba comunității arădene, voluntariat și prietenia între semeni – creând astfel speranță pentru fiecare, transformând vise în realitate prin tema anului rotarian: „Create Hope in the World”.