O inițiativă de suflet, organizată de Rotaract Arad Cetate, în parteneriat cu Rotary Arad Cetate, aduce, la început de an școlar, bucurie, zâmbete și speranță copiilor ce așteaptă cu emoție, începerea școlii: „Ghiozdanul cu viitor”.
Cu toții conștientizăm importanța unui ghiozdan în ochii unui copil!
Cu toții conștientizăm că își doresc caiete, penar, stilou, pix, creioane și toate rechizitele școlare necesare unui copil pentru prima zi de școală.
Acesta a fost motivul pentru care am decis ca, într-o perioadă în care educația și sprijinul sunt mai importante ca niciodată, să ne alăturăm campaniei socială „Ghiozdanul cu viitor”, derulată în perioada 14-31 august 2023, o inițiativă prin care membrii Rotaract Arad Cetate și cei ai Rotary Arad Cetate își continuă angajamentul față de comunitatea din care fac parte, contribuind astfel la creșterea și dezvoltarea copiilor, provenind din medii defavorizate.
Astfel, în ultima zi de vară, sâmbătă, 31 august 2023, 25 de copii din ciclul primar din localitățile Bârzava, Groșii Noi și Lalașinț (jud. Arad), au primit bucuroși „ghiozdanele cu viitor”, încărcate cu toate cele necesare școlii dar și cu multe dulciuri!
Este de datoria noastră să creăm o lume mai bună pentru copiii noștri!
Este de datoria noastră să spunem „da” educației, susținând tânăra generație să învețe, să viseze, să exploreze, să creeze, să descopere!
Este de datoria noastră să construim un viitor prin educație!
Rotary Arad Cetate și Rotaract Arad Cetate doresc succes tuturor elevilor în noul an școlar și reușite frumoase în tot ceea ce fac!