Sâmbătă, 17 decembrie 2022, a avut loc Balul Clubului Rotary Arad Cetate 2022, un eveniment deopotrivă umanitar şi monden, o sărbătoare a implicării civice și a faptelor bune, ce a avut ca obiectiv strângerea de fonduri pentru susținerea și încurajarea performanței în cadrul proiectului educativ „Aradul ieri, astăzi, mâine”.

Consecvent misiunii asumate, de a acţiona în folosul comunităţii, Clubul Rotary Club Arad Cetate, prin proiectele sale, a permanentizat o tradiție cu valoare civică, iar la final de an, rotarieni arădeni și din Cluj, Lugoj, Timișoara, personalități ale vieții publice, numeroși invitați de seamă, antreprenori și prieteni s-au întâlnit cu drag și entuziasm, celebrând excelența și tradiția implicării sociale și comunitare. În eleganta locație oferită de Vechiul Cazinou Arad, colindătorii au adus emoția și bucuria sărbătorilor de iarnă, voia bună și armoniile muzicale fiind asigurate de Ricardo Caria Band, iar o tombolă cu premii substanţiale şi surprize inedite pregătite de organizatori, au asigurat reuşita totală a serii.

 „Mulțumim tuturor celor prezenți la Balul Rotary Arad Cetate 2022. Mulțumirile noastre se îndreaptă, în primul rând, către personalitățile publice ale administrației locale și centrale care au fost alături de noi în această seară atât de frumoasă. Mulțumim oamenilor de afaceri care au sprijinit această acțiune. Mulțumim colindătorilor care ne-au adus lumină, pace și bucurie. Împreună am reușit un eveniment extraordinar în beneficiul educației și carității arădene”, este mesajul d-nei Marilena Diaconescu, președinte al Clubului Rotary Arad Cetate.

În cadrul evenimentului ne-au onorat cu prezența colegi rotarieni ai cluburilor Rotary Club Cluj-Napoca https://www.facebook.com/rotarycluj, Rotary Club Lugoj https://www.facebook.com/rotarylugoj, Rotary Club Timișoara https://www.facebook.com/rotarytimisoara/, Rotary Club Arad https://www.facebook.com/35members/, precum și membrii ai comunității noastre.

Cu mulțumiri pentru sprijinul acordat:

Nelco SRL http://www.nelco.ro

– Bilena SRL https://www.facebook.com/Bilena.transport/

– Ara Homes SRL https://www.blitz.ro/arad

– Nikan Servicii SRL https://nikanservicii.com/

– Global Technic SRL https://www.globaltehnic.ro/

– Centrul Medical dr. Begher SRL https://www.dr-begher.ro/

– Mikrobiologie Labor Technik Distribution SRL https://mlt.com.ro/

– Vechiul Cazino Arad https://vechiulcazinou.ro/

– Saningaz SRL

– Cabinet individual Avocat Abrudan Teodora Ileana