Marți, 6 decembrie 2002, rotarienii arădeni au avut deosebita onoare de a-l întâlni pe d-nul Florin Mărginean, Guvernatorul Rotary al Districtului 2241, România și Republica Moldova 2022-2023.

Desfășurat într-o atmosferă primitoare, evenimentul ce a implicat membri ai cluburilor Rotary Club Arad, Rotary Arad Cetate și Rotary Club Curtici, a reprezentat o întâlnire de suflet prin care guvernatorul Rotary District 2241 d-nul Florin Mărginean, a făcut cunoscute o serie de evenimente ce se derulează în cadrul Districtului, implicarea Rotary în numeroase proiecte, modalitățile de implicare civică și socială, prezentând tema pe care și-a propus-o în acest an rotarian, „Educație pentru noua generație”, atrăgând atenția către proiectele Rotary International, acțiuni ce ne pot motiva pentru continuarea misiunii rotariane.

Președinții în exercițiu ai cluburilor participante au trecut în revistă proiectele finalizate, în derulare, precum și proiecte viitoare. La întâlnirea dintre Guvernator și membrii cluburilor a fost punctată importanța proiectelor Rotary asupra comunităților din care facem parte.